" />
Друк на кур'єрських пакетах як спосіб брендингу

Чому вам варто замовити нанесення логотипу на пакети

Всі ми знаємо, що реклама – це двигун торгівлі. На початкових етапах розвитку та розкрутки торгова марка чи інтернет-магазин прагне всіма способами залучити та утримати покупця. Часто це досягається пропозицією низької ціни та знижок на товар чи послугу. Але є дуже конкурентні ніші товарів та послуг, у яких конкурувати ціною вже практично неможливо: усі вже пропонують низькі ціни, тому покупець обирає пропозицію з найкращим сервісом та відомий бренд.


Дивитись прайс

Нанесення логотипу на кур'єрський пакет, який використовується інтернет-магазинами при надсиланні замовлень через кур'єрські служби, може підвищити впізнаваність магазину та отримувати більше постійних покупців. Погодьтеся, що McDonald's як мережа швидкого харчування не вибрав би 1% населення планети, якби McDonalds не став брендом, що всесвітньо впізнається.

Нанесення логотипу на поліетиленові кур'єрські пакети допоможе досягти наступних цілей:

  • підкреслити індивідуальність та унікальність товару
  • збільшити впізнаваність фірми, заявити про її намір працювати на перспективу протягом багатьох років
  • добитися асоціацій логотипу з якістю, надійністю  і високим рівнем сервісу, які пропонує фірма
  • привернути увагу до новинок та розповісти про свою діяльність
  • підтвердити престиж і успіх компанії, створити всіма відомий бренд

Скільки коштує друк на поліетиленових пакетах

Нанесення печатки на кур'єрські пакети методом флексографії

Флексографія – це високотехнологічний тип друку, при якому за основу використовується кліше з еластичного матеріалу. На кліші наносяться рідкі чи пастоподібні фарби. Далі прес-форма – кліше – створює відбиток на поліетиленовому пакеті.

Мінімальний тираж друку методом флексографії

Нанесення зображення методом флексографії – це машинний автоматизований багатотиражний спосіб друку. При розрахунку вартості друку слід враховувати, що виготовлення кліше коштує близько 3000 грн. – тому флексографія окупає себе лише за великих тиражів. Наприклад, мінімальний тираж для друкування на виробництві на кур'єрський пакет формату А4 (240*320 см) складає близько 50 000 штук. Для інших розмірів кур'єрських пакетів мінімальні тиражі можуть бути іншими.

Ціна друку методом флексографії

Оскільки вартість друку може залежати від кількості кольорів, розміру кліше та друку на одній або двох сторонах, для уточнення кінцевої вартості друку на пакетах – прохання залишити заявку в чаті сайту Delivax.com.ua або будь-яким іншим зручним для вас способом.
Отправить запрос на просчет цены

Нанесення печатки на кур'єрські пакети методом шовкографії

Шовкографія – це ручний спосіб нанесення друку на пакети, При якому фарба наноситься через спеціальні сітки – трафарети: з цієї причини шовкографію також називають трафаретним друком. Шовкографія ідеально підходить для друку невеликими тиражами за високих вимог до якості зображення.

Переваги друку методом шовкографії

Незважаючи на те, що друк шовкографією дорожчий, ніж флексодрук, має ряд переваг:

  • Можна робити повнокольоровий друк при нанесенні кількох шарів фарби різних відтінків – малюнок виходить яскравий та соковитий
  • Кінцеве зображення стійке до атмосферних впливів, наприклад, перепадів температури, вологості або впливу сонячних променів
  • Це найдешевший і найвигідніший спосіб друку при малих тиражах. Він ідеально підійде, коли, наприклад, потрібно нанести зображення на сувенірну продукцію для презентації, виставки та інше
  • Немає обмежень за розмірами поліетиленових площин, що фарбуються

Вартість друку на кур'єрських пакетах

ТИРАЖ 1+0 2+0
300 шт. 3.40 3.80
500 шт. 2.50 3.00
1000 шт. 1.65 2.80
3000 шт. 1.60 2.70
от 7000 шт. обговорюється індивідуально обговорюється індивідуально

Ціни вказані за друк з одного боку:

1+0 — друк в один колір / 2+0 — у два кольори / 3+0 — у три кольори / 4+0 — у чотири кольори

Ціна за друк вказана у гривнях за 1 пакет і не є остаточною: ціна залежить від розміру самого пакета. Розрахунки наведені для друкування на кілограмовому пакеті А4 (240х320мм+40мм). Актуальні ціни на самі пакети - на сайті та в оптовому прайсі.

Терміни виготовлення 2-5 днів.

21.10.2017

Рекомендовані товари